Life Is A Bitch

Igår började skolan igen. Trevligt faktiskt. Med vissa undantag förstås. Idag känndes det att man var tillbaka på natur, gulliga Andreas ger oss läxa, skeva temperaturer i hela huset, äcklig mat osv. Men ganska hemtrevligt.

Igår var vi på Siba och hämtade min telefon <3 Är i övrigt ganska glad^^ Har äntligen fått tummen ur och börjat läsa Brisingr, skam att jag inte har börjat tidigare! Sen läste jag häromdagen att STV ska sända True Blood. Vampyr serien med Anna Paquin och vår egen Alexander Skarsgård^^ Detta innebär att jag slipper streama True Blood, vilket jag hade tänkt^^ Vad vore världen utan Surf the channel och Megavideo? :O Jag har tittat ikapp alla Robin Hood jag har missat eftersom dom sänder det så jävla kantigt på lördag förmiddag. TV4 :@

Life Is A Bitch - Nomy 


Call Of The Search

Call Off The Search - Katie Melua

Om jag hade haft orken hade jag skrivit ett långt inlägg om cheesecake i förrgår eller igår förmiddag. Men lat som jag är... Igår fyllde min mormor år, detta firades genom ett besök hos min moster i Lysekil. Lite paradoxalt kan man tycka. Men iallafall, mormor, morfar, mamma, jag och Martin tryckte in oss i morfars 940. I Lysekil möttes vi av ballonger på husets port. Fem stycken, mina mostrar (och min kusin) hade hängt upp fyra runda ballongr och en avlång i mitten... Något mostrarna finner underhållande mån tro? Jag fick 18 ballonger varav 2 var avlånga... Inga kommentarer på vilka associationer det ger. Cheesecake var det! Jag hade planerat ett långt inlägg om hur jag vill skjuta mig om jag tvingas äta cheesecake igen. Tro fan att vi får smörgåstårta och sen till kaffet: cheesecake. Satans påfund, äckligt tårtsubstitut, att tugga skiten är som att tugga på isglass. Och det är inget man gör frivilligt. Och när man sitter där och äter och hoppas att ingen ska tvinga på en en bit till, så säger någon -Åååh va gott det är med cheesecake. -Jaa, så frächt. -Och inte så onyttigt. HALLÅ! Kalas. Säger det ordet dig något? Hela ordet är laddat med glädje, att njuta! Inte fan ska man räkna kalorier då! Min hjärntvättade kusin övervägde att ha cheesecake när hon fyllde år tidigare i sommar. Notera att tösen fyllde 12... Som tur var blev det kladdkaka med grädde och jordgubbar istället. Alla gångerna vi har varit hos min moster se hon flyttade till Lysekil utom på julafton (thank God!) har vi blivit serverade cheesecake till kaffet. Skjut mig om vi blir serverade det igen! Snälla!



Sjuk :/

Igår vaknade jag med ont i halsen, snuva och huvudvärk... Alvedon! Vid middagstid orkade jag inte steka pannkakor utan satt i jeans och luvtröja i min fotölj med täcke och frös. Mådde skit! Efter en alldedes för skral middag somnade jag fullt påklädd i soffan i källaren, med täcke. Men när jag vaknade mådde jag bättre, så två alvedon senare var jag nere i stallet hos Sofia eftersom hästarna skulle skos. Skön hovslagare.^^ Puck visade varför hon kallas just Puck när hon stog kvar i sin box och Sabina fick all uppmärksamhet.

Idag är det bättre, ingen feber:) Efter tre sms, alarmet på mobilen och ett telefonsamtal gick jag upp i förmiddags. Fick en tid på trafikskolan på måndag:D Efter frukost och en välbehövlig dusch gick jag ut och fotograferade med grannskapets andra Fröken Magnusson:) vi var nere vid stallet, på kullen och uppe hos mig^^ Sofia fick lite äpplen med sig hem:D Efter middagen fick jag ett mindre fotoryck eftersom jag äntligen fattade hur man gör med inställningarna mär man ta manuellt x) till mitt försvar har jag inte haft kameran så länge (1,5 veckor) och vem orkar läsa instruktionsböcker ;)


En av ett helt gäng rabiata fjärilar i stallet^^^


Tistel


Hästsko


Stockros, om jag inte har fel.



Krasse


Havre

Den är död nu

Ja dra åt helvete! Jag fick en smärre chock när jag gick ner i källaren! Jävlar! Dra åt helvete, Greger! Erik för den delen också. Vilken spindel alltså. Tyvärr ser den mindre ut på bilden än i verkligheten... True story, jag har två vittnen.
Jag ville inte komma för nära så jag vred objektivet till 42 och lutade mig så nära jag vågade...




Innan jag hoppade ur skinnet för den där såg jag på film nere hos Fia^^ I övrigt har jag mest kört bil idag. Först torp, köpt en positionsstol, och pastakrydda. Sen fick jag och mamma ta en tur upp till mormor och kolla så hennes dörr var låst. Hem, middag, sen till tippen med två cyklar, ett utebord och resterna av senaste projektet. Dvs ett styck gammal symaskin. Den typen utan el, med tramp. Charmig sak, men den gjorde inte någon nytta där den stog. Monterade bort sydelen så att benen och den överliggande träskivan blev kvar. Bar ut benen och slängde på en stenskiva vi hade över. Et volá! Una mesa! Mina språkunskaper är lite svajjiga. Bandar och ger, hoppas någon förstår. När vi var på tippen gick mamma ivär och frågade vart man skulle hiva plastbordet och då hittade jag en liten, rund, metallskiva med blommönster på baksidan av symaskinen. Pillade lös skruven och sparade den lilla plattan. Nu har jag ett väldigt originellt och vintage medaljongliknande halsband. Kommer bild på det, någon dag.

Jag har börjat lyssna på Kings of Leon :)




Rosa tulpan... eller det var det innan jag lekte med reglagen för mättnad och likande.

Sweet Dreams

Sitter som bäst och plågar mig med en romantisk komedi med Ashton Kutcher... Honom gillar vi inte! Och smygreklam för Canon också! Tönten Kutcher går om kring med en systemkamera runt halsen hela tiden. Canon Eos.
 
Förut hittade jag en sida där man kunde köpa duschdraperi med periodiska systemet! Sak ha ett sånt när jag flyttar hemmifrån. Främst för att vi har duschkabin nu och då är det ju svårt att ha draperi. ;)


Nu har jag bytat kanal till amerikanskt drama om cancer. Med hon från Scrubs; Sarah Chalke.^^ (woho semikolon! undrar om det är rätt användt xD) Och väntar på att filmen ska ta slut och Criminal Minds ska börja:D
 
Eftersom det är så svårt att komma på vad man ska ha för rubrik på blogg inläggen har jag försökt att börja ta titeln på låten jag lyssnar på just då^^ men det går sådär... Sweet Dreams - Lisa Miskovsky



Presenten från Martin^^
Användbara, javisst! men återigen fick jag något med dödskallar av min käre bror XD


Jag har sprungit omkring och fottat :D


Sofia och Pilona är tacksamma offer ;D



Zelda blänger som vanligt x)

RSS 2.0